Slovenska Admin
Broj poruka : 45 Datum upisa : 04.04.2007
| Naslov: Ljubav si TI Ned Maj 06, 2007 12:31 pm | |
| Ljubav si TI
Ti si moj san i moj svet. Ti si moja tajna i moj let. Ti si moja čeznja i moj bol. Ti si moj nemir i moj nespokoj. Ti si tren u mojoj večnosti. Znam... ljubav si Ti.
Slovenska | |
|
Slovenska Admin
| Naslov: Re: Ljubav si TI Ned Maj 06, 2007 1:29 pm | |
| Ljubim ljubav moju
Uzalud molitve govorim. U trajanju našem pronašla sam put. Mudrost zrelog voljenja. Strah večnog sanjara. Želja zakopčana u tvom glasu. Želja zapretena u mom uzdahu. Krik u našim dušama. Trajem pored tebe. Ljubim ljubav moju.
Slovenska | |
|
Slovenska Admin
| Naslov: Re: Ljubav si TI Pon Maj 07, 2007 2:54 pm | |
| Znam
Znam da znaš da smo u ovoj ljubavi zauvek. Voliš me. Ti jedini umeš to. Ti ostaješ. Ja ostajem. Znaš da znam da zvezde nisu u nama. Mi smo u zvezdama. Znaš da znam da vreme nije sa nama. Mi smo u vremenu. Zagrljeni smehom. Prekriveni uzdahom. Na dlanovima nashih duša... ptice. Znaš, ti znaš da ja znam...
Slovenska | |
|
Slovenska Admin
| Naslov: Re: Ljubav si TI Pon Maj 07, 2007 3:29 pm | |
| Voljenje
Razumem sve tvoje trenutke... i moji su. Razumem sve tvoje strepnje... i moje su. Razumem svaki tvoj uzdah... i moj je. Razumem svaki tvoj korak... i moj je. Osećam tvoju ljubav... NAŠA je. Voljenje...
Slovenska | |
|
Slovenska Admin
| Naslov: Re: Ljubav si TI Pon Maj 07, 2007 3:40 pm | |
| Verujem
Verujem ti. Moj spokoj je u tvojoj ljubavi. Verujem ti. Moja snaga je u tvom osmehu. Verujem ti. Moj san je u tvojim željama. Verujem ti. Moja duša je u tvojoj duši. Verujem ti.
Slovenska | |
|
Slovenska Admin
| Naslov: Re: Ljubav si TI Pon Maj 07, 2007 11:35 pm | |
| Čežnja
Zagrli me. Želim da osetim tvoj dodir. Želim da me greje toplina tvoga daha. Želim da mi šapućeš nežne reči ljubavi. Želim da u tvom naručju sklopim oči i ćutim. Želim da tvoje srce slušam i tvojoj duši svoju predam. Želim te...
Slovenska | |
|
Slovenska Admin
| Naslov: Re: Ljubav si TI Čet Maj 10, 2007 1:51 pm | |
| San
Tvoj pozdrav, u jutru što me snenu zatiče u povojima uspomena, osmeh u oku tvom, reč duboko skrivena u nevidljivom pogledu, dodiruju me nežno… Čuješ li me… Pale svetla novih nadanja u čaroliji prepoznavanja. Neka teku reke Ustrptalog trajanja našeg. Ne pitaj gde su im izvori… Ušća cemo pronaći U snovima.
Slovenska | |
|