Radeumetnik Admin
Broj poruka : 212 Godina : 49 Datum upisa : 04.04.2007
| Naslov: PUT SVETLOSTI Sub Nov 24, 2007 5:03 am | |
| Procicu put svetlosti bosono samo sa sjajem u oĉima u razgovoru sa svojim srcem. trazeci razlog gde ga nema Nosicu na sebi prve peĉate i oziljke iz starih bitaka kao prave medalje. Ispitujem radoznalo zapustene puteve, raduje me svaki stari kamen i prolaznik. Svaka okuka sprema iznenadjenje, dok ne postanem planina i potok svetli trag prve duše u biljkama, u zivotinjama, pticama u polju. Kao da je ovo vreme za tudje snove, imati krila i nerazumne misli deteta i moje saputnice veru, nadu i ljubav. Polazim sam jer svetlost ucrtava moj put osecas li moj strah kao onaj prvi jer sam povredjivao koga volim Neka vas uplasi svaki moj greh neka vas prati svako moje dobro i svaki potez kao da je prst u poslednjoj igri sa sudbinom. Po neka zvezda se ogleda u vodi neka mi ostavi sav sjaj u ocima. Nikada se necu zasititi tvoje ljubavi nikada necu pozeleti vise mrznje, nikada necu pozeleti nesrecu. Osluskujem tisinu moga srca. zivot u otkucaju i prvi glas. Ako te ne budem voleo, neznam kako cu vise da disem bez tebe. | |
|