| Trag u beskraju-zbirka pesama | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
Slovenska Admin
Broj poruka : 45 Datum upisa : 04.04.2007
| Naslov: Trag u beskraju-zbirka pesama Pet Apr 06, 2007 6:24 pm | |
| "Posvecujem Ti svoje stihove,svoje ruke,svoje zube...Shta cesh Ti od pesama mojih kad ne mogu da te LJUBE..."
Izet Sarajlic
Poklanjam prijateljima svoje stihove...umesto zagrljaja i poljupca.
Slovenska | |
|
| |
Slovenska Admin
| Naslov: Re: Trag u beskraju-zbirka pesama Pet Apr 06, 2007 6:27 pm | |
| Uragan
Zatvorila sam krug. Presla sam ceo put. Izasla sam iz tisine. Slusam muziku zivota koja upravlja kretanjima svih vremena i prostora- besprekidno...istovetno. Gusim zvuk koji istice iz moje providnosti. Pokrivam se milostivim velom prolaznosti. Tvoje usne krvnika i ljubavnika zelim u zamenu za kaznu i bol. U nagomilanom secanju-Ti san,predskazanje,mora. Moj urlik uragan, moj jecaj tek suma gusta- hor ptica zloslutnica sto dolazi uzalud; dusu ne dam.
Slovenska | |
|
| |
Slovenska Admin
| Naslov: Re: Trag u beskraju-zbirka pesama Pon Apr 09, 2007 11:36 am | |
| Beznadje
Kao lupez,pod maskom bezbrige, prikrada se oluja iz nevida. Jadni joj dah osecam. Omamljene setom vecnog sanjara, daljine bezzvuko zovu. Kao varalica,osmeha laznog, docepao me se ocaj izgnanika ljubavi- krvav mu dodir u zilama slutim. Zapretene u mrezi beznadja tuge me ugusile prahom nevoljenja. Raskrilila se praznina u meni. Sklupcana u svom cemeru ne trajem vise. Gubim se u docekanom trenu smrti sopstvene.
Slovenska | |
|
| |
Slovenska Admin
| Naslov: Re: Trag u beskraju-zbirka pesama Uto Apr 10, 2007 12:52 am | |
| Bestragi otisci
Stopa u secanju mome... jos jedna... tonu senke poslednjih istina u bezuboj tami. Blizina rastace, razum satire... to nije mrznja suluda. Slomilo se suncevo ogledalo- tu, preko puta vecnosti. Ogledala nema. Laz u nama. Bez nas ni ptice nece da polete. Grmljavina...
Slovenska | |
|
| |
Uki
Broj poruka : 2 Datum upisa : 10.04.2007
| Naslov: Re: Trag u beskraju-zbirka pesama Uto Apr 10, 2007 2:20 am | |
| Ni ljubav ni ljubavnik,vec proklet sam.. sto sve ti oprastaaaam.. | |
|
| |
Rade1 Admin
Broj poruka : 19 Datum upisa : 04.04.2007
| Naslov: Cvet Uto Apr 10, 2007 2:22 am | |
| Cvet
Evo cveta dovoljno smelog da miriše Na praznom mestu i u uspomeni
B.Miljković | |
|
| |
Uki
Broj poruka : 2 Datum upisa : 10.04.2007
| Naslov: Re: Trag u beskraju-zbirka pesama Uto Apr 10, 2007 3:06 am | |
| Ako te zivot odnese,negde daleko, ja bicu tu..jer znam da pratila si snove tebi oprosticu..Neka djavo odnese i moju dusu platicu.. tebi ludovanja prastam,a sebi ne mogu.. Mila moja,briga me za to,samo moja ti jedina si bol,mila moja.. prastam ti za sve.. samo moja.. Volim te.. Na dusu neka mi stave,neka mi sude sto nisi tu,tebi ludovanja prastam,a sebi ne mogu.. bila bi sreca kad b se sreli slucajno i da previse mi znacis.. ja bih ti rekao.. Mila moja.. LOOOLIIIIM TE MAAAAAAAAAAAAAAJI.. | |
|
| |
Slovenska Admin
| Naslov: Re: Trag u beskraju-zbirka pesama Uto Apr 10, 2007 10:04 am | |
| Nepovrati
Necujan i plah kao iskonsko vreme umiranja, oplodi misli moje nabrekle beskrvnom snagom vecnog sanjara. Vrelinom ceznje, krvare potoci skrivene ljubavi. Jutro donosi gorcinu rastanka, crvenog u ovoj zori sto bezglasno radja vreme nepovrata.
Slovenska | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Trag u beskraju-zbirka pesama | |
| |
|
| |
| Trag u beskraju-zbirka pesama | |
|