Radeumetnik Admin
Broj poruka : 212 Godina : 49 Datum upisa : 04.04.2007
| Naslov: Prosjak ljubavi Pon Jul 09, 2007 2:25 am | |
| Prosjak ljubavi - Samo mi se grlimo i cutimo Samo te drzim u narucju Samo sam nocni leptir koji zaluta sa ulicnih svetiljki. - Nadjem te kao da si zlatni zvezdani prah i obojim nebo. Samoca je moja plava Laguna a ti moja cista planinska reka. - Jedina, ljubomorno te cuvam. Romantican sam do bola, ne umem stih odabrati dok ti nemocan pruzam ruku. - U pesmi sa liscem zutim, kaplju kapi, sve su kise po obrazu kao modre suze, zato sto moj svet ne vide. - Ti , zasto ti ne vidis mene kako se brise vreme dok smo se ljubili u ulazima, pozeli da odem i pogledam. - Mozda smo jos tamo samo mi u to ne verujemo, vise. Tuzan sam, obraduj me samo moj glas budi. - Otvori mi oci, otvori oci svakom pupoljku u cvetu. Ne zatvaraj mi nikad. Pogledala si me i prosla. - Kao prosjak tvoje ljubavi za tren smo ukrstili pogled, ja nisam znao kuda cu dalje ti si zbunjeno zastala. - Kada si mahnula, vreme je stalo, u casu mi,
i nepokretna slika,
kao dve perle, pokidani iz ogrlice, crveni biseri. - Boze, sta smo sada, neznam, odgovori se gube, samo ce jedna rec tebe i mene da probudi... - Ucinila si me ti, Ucinila si da sam princ kao da si princeza u bajci citana deci. - Ne verujes mi, ja vidim mi stojimo na trgu, i sedimo na nasoj klupi zauvek zagrljeni. - Naci ce nasa pisma, neko ce citati pesme, za praznik ljubavi sa rajskih livada siriti miris. - Kao da je raznesen nekim cudom svaki uzdah kao dah ispunice nas ja i ti kao da smo jedno, sa iste nebeske trpeze hleb lomili. - Podelili smo ljubav i vecnost. U poljupcu opet, neko drugo ime da svemu dam, da se vinemo, za blagdane, da i nas zajedno vide u crkvi. - Kad cuju, nas, nas smeh i korake, kao da susti svila, kao muzika kise, kroz zavesu od kapi samo sa jednom zrakom u spletu boja vide, plesemo ja i ti.
- Napisao na svoj 49-ti rodjendan, 9 jula 2007 godine u zdravlju i veselju... Radeumetnik! | |
|